Waarom jij in de woestijn hoort te roepen

Waarom jij in de woestijn hoort te roepen

“Maar lúister nou eens naar wat ik zeg!” Hoe vaak heb jij je geen roepende in de woestijn gevoeld. Jij, die het al lang weet, ziet, hoort of voelt als ‘de rest’ nog aan het soebatten is. Vergaderingen heb je na 15 minuten wel gezien, de collega’s met wie je echt op niveau kunt sparren zijn zeldzaam. Je zou zo graag een inspirerend voorbeeld hebben aan wie je je kunt optrekken. Zucht…

In onze samenleving zijn we geneigd om jouw intelligentie, gevoeligheid en concentratietekort in te delen in HSP, HB, ADD en wat al dies meer zij. Superfijne labels om de hulp te kunnen ontvangen die je op dat moment nodig hebt. Maar vaak geven we onze autoriteit uit handen en hangen we er van alles aan op.

Ik heb er nog een ánder perspectief over. De mensen met wie ik samenwerk herkennen bovenstaand verhaal namelijk óók.

Maar ik zie vooral iemand die hier is gekomen met een specifieke zielsmissie die deze ervaringen betekenis geven. Ze hebben stuk voor stuk een zielsmissie met de relatief grote verantwoordelijkheid om een actieve rol te spelen in de overgang van deze aarde naar een verhoogd bewustzijn.
Het enige verschil is dat mijn klanten al met dit verhoogde bewustzijn zijn geboren.

Hun hele leven hebben ze dit verschil aangevoeld. Ze zien, denken, horen, weten anders. Ze snappen niet waarom wij mensen de dingen doen zoals we ze doen. Ze hebben een inspirerende visie, maar werden al vroeg monddood gemaakt omdat niemand om hen heen hen hierin bevestigde. En gaandeweg won hun angst om verstoten te worden het van hun missie om de mensen tot inkeer te brengen. Ze raakten verstrikt in standaard werk, maar dat kon nooit het gat vullen dat in hun hart is achtergebleven.

Ik heb het hier net zo goed over jou als over mijzelf.

Ook in míjn zielsmissie zit verweven dat ik juist anders hóór te zijn. Ik heb mijn unieke visie en insteek nodig om mensen zoals jij wakker te maken. Zodat ook jij op een dag uit bed stapt en gewoonweg vóelt hoe jouw hele leven en werk in één keer als een logisch geheel met jouw missie samenvalt. En hoe jij hierin pást – met al jouw talenten, gaven en passie.

Volledig aligned.

Dit gevoel is onbeschrijflijk.

Het vervelende is… Je bereikt het niet door erover te dromen. Ook niet door het te willen. Je bereikt het door die eerste stap te zetten, buiten jouw comfortzone.

Er is vaak één ding dat mijn klanten hierin enorm motiveert en dat wil ik jou ook meegeven.

Denk aan die groep mensen voor wie jij er wél bent. Die jou zouden volgen, dwars door de woestijn heen. Zíj zijn het voor wie jij het doet. Denk aan wat zij mislopen, omdat jij je conformeert.

Dus, voel jij dat het tijd is om de handschoen van jouw spiritueel leiderschap op te pakken, als mens, ouder, ondernemer of allemaal? Neem dan contact met me op. Je hoeft het niet alleen te doen 😘

-Jowelles

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *