Wondervraag die jouw Zielsmissie ontsluit

Wondervraag die jouw Zielsmissie ontsluit

Je kunt jezelf volledig blokkeren door je af te vragen ´wat je wilt´. Maar niet alleen jezelf. Datgene wat er op je wacht kan daardoor ook niet naar je toestromen. Jouw ego zit jouw Grotere Plan in de weg. Met deze wondervraag, die de weg vrijmaakt, kun je jouw leven op ieder moment de positieve wending geven die het Universum voor je wenst.

“Wat mag er door mij heen stromen dat deze wereld dient?”

Er zitten een aantal prachtige transformaties in deze vraag:
➡ Je hoeft niet langer het gevecht aan met je beperkende gedachten, omdat je ze simpelweg buiten spel zet
➡ Je traint optimisme, door je focus te verplaatsen van wat er vastzit naar waar de beweging ontstaat
➡ Je ontmantelt de macht die jouw eigen onzekerheden op je hebben, omdat het in deze vraag niet meer om jou draait
➡ Dat het door jóu heen stroomt – en niet door mij of ieder ander – betekent dat jij automatisch datgene in huis hebt om het werkelijkheid te maken. Dat geeft bakken met zelfvertrouwen
➡ Deze vraag geeft je bestaansrecht door de waarde van jouw inbreng als vanzelfsprekend te beschouwen en draagt daardoor bij aan het verankeren van jouw Zelfliefde

Het is één van mijn favoriete vragen, omdat ze het aardse en de kosmos heel tastbaar laat samensmelten in mijn leven. Het is via déze vraag dat we de Liefde van het Universum voor ons mensen de wereld in kunnen laten stromen. En Liefde is uiteindelijk wat alle grote vraagstukken van deze tijd zal ontstijgen.

Natuurlijk moeten de uitdagingen van vandaag de dag óók aangepakt worden op de laag die nú effect heeft. Maar zonder de toevoeging van Liefde, die ons verlost van onze collectieve houdgreep van angst, zal er niets wezenlijks veranderen.

En jij kunt aan het verspreiden van Liefde jouw bijdrage leveren door jezelf deze vraag te stellen.

Dus: aan jou de uitnodiging om vandaag en de komende dagen eens geregeld bij deze vraag stil te staan. Welke antwoorden komen er tot je? Neem ze serieus en je neemt jezelf serieus!

-Jowelles

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *