Jouw grootste transformatie is jezelf zijn

Jouw grootste transformatie is jezelf zijn

Hoe gaaf zou het zijn als jíj het bent die de weg voor jouw medemens bereidt om zich vrijelijk uit te drukken en zo de collectieve positieve impact op een mooiere wereld in een stroomversnelling brengt?

Jij bent een spiritueel wezen. Jij bent het kanaal door wie jouw goddelijke gaven en talenten de wereld in willen stromen. Jij bent mede-schepper van je eigen realiteit. Co-creator van een betere aarde. Jij bént de verandering die je wenst, doordat het Universum waarin je dat vormgeeft ook in jou huist.

Jouw spiritualiteit ontkennen is als het ontkennen van je thuis. Daarom voelen zoveel mensen zich ook ontheemd. En zie vanuit die vervreemding je maar eens te verbinden met waartoe jij hier werkelijk op aarde bent.

Het bewust omarmen van jouw Goddelijke afkomst werkt bevrijdend. je geeft jezelf permissie om voortaan je ware zelf te leven. Dat werkt als een magneet voor de mensen om je heen die daar ook klaar voor zijn. En het maakt van alles los in de mensen die er nog niet klaar voor zijn.

Zo draag jij bij aan de transformatie van deze wereld naar een hoger bewustzijn en een betere leefomgeving voor iedereen. Ook voor je partner, je kinderen en alle zielen die deze reis naar aarde nog te maken hebben (dus eigenlijk ook voor jouw toekomstige zelf ;-))

Maar zoals iedere verandering begint ook deze bij jezelf. Jij weet ergens wel dat jij al van jongs af aan dit pionierschap in je meedraagt. Waar anderen settelen voor doorsnee banen en huisje, boompje, beestje schuilt in jou altijd die onrust van een deel in jou dat nog geleefd wil worden. Een onrust die je hebt proberen te ‘stillen’ met job-hopping, allerhande workshops, legio niet uitgelezen boeken en dankbaarheidsmeditaties, maar die zich gewoonweg niet laat temmen.

Het is jouw spirituele begaafdheid die kwispelt van opwinding om ingezet te worden. Jouw zielsmissie die je roept.

Ik ken het gevoel.

En ik weet dat er een ongelooflijk mooie ‘beloning’ op je wacht als je dit transformatieproces aangaat.

Daarom vind ik mijn werk ook het mooiste ‘werk’ op aarde 😍

Love is in the air!

– Jowelles

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *