Hoe jouw gevoeligheid je de weg wijst

Hoe jouw gevoeligheid je de weg wijst

Veel mensen vinden mij moedig, omdat ik in de ogen van anderen een gedurfd pad bewandel. Voor mij ligt dat anders. Het alternatief van een leven volgens de norm is geen optie voor me. Boy, did I try. Maar alles wat dat deed was mij vooral de weg van ziekte en afvlakking opsturen. Ik voelde me nog steeds anders, alleen nu in het verborgene. Aan de oppervlakte gewaardeerd ; innerlijk uitgehold. Vluchten voor je daadwerkelijke zielsmissie doet dat met een mens.

Veel van mijn hoogsensitieve mede-mensen hebben niet eens door dat daarin de bron zit van veel van hun eigen worstelingen in het leven. Rond het hele HSP gebeuren hangt een collectieve energie waarin zowel de valkuilen als talenten van het HSP zijn op één hoop worden gegooid en we vooral met ons zelf aan de slag moeten om ons in deze jachtige wereld staande te houden.

Ik pleit ervoor om dat deel over te slaan. Scheelt je járen van je leven.
Ga gewoon op zoek naar wat jóu gelukkig maakt en hoe je hoogsensitiviteit je daarin dient. Dan stel je jezelf ineens hele andere vragen, zoals:
✴ Wat is er de betekenis van dat juist ik met een verhoogde waarneming geboren ben? Wat vertelt dat over de wijsheid en missie van mij als ziel?
✴ Hoe kan ik mijn sensitiviteit benutten om mijn spiritualiteit en bewustzijn versneld te ontwikkelen? En hoe kan ik van daaruit mijn bijdrage leveren aan een betere wereld?
✴ Hoe zou het belang van goede zelfzorg en energetische hygiëne, die ik zelf nu eenmaal moet toepassen, onderdeel uitmaken van wat ik in de wereld te zetten hebt?

Dít zijn vragen die jou van een positie van slachtofferschap in een leiderschapspositie zetten. Het verhaal van jouw hoogsensitiviteit op deze manier opnieuw definiëren, maakt dat jij gaat doen waartoe jij hier gekomen bent: om een voortrekkersrol te vervullen in het verspreiden van licht en liefde in deze wereld.

Ik ben in de gelukkige positie dat ik die rol inneem. De rijkheid, diepgang, creativiteit, vervulling en het plezier in mijn leven zijn ongekend. Mijn energie is nog nooit zo hoog geweest en mijn gezondheid nog nooit zo stabiel.

En dat zonder dat ik moedig hoefde te zijn. Maar eerder – gewoon – mijzelf.

Wil jij ook van schone schijn naar schijnende schoonheid?

Laten we elkaar dan ontmoeten 😊 Mail of DM me.

-Jowelles

Ps. Om de kleuren op deze foto mooi te krijgen moest ie in ‘intensiteit’ omhóóg. Lachûh 😂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *