Omarm jouw spirituele begaafdheid en ontsluit jouw zielsmissie als HSP

Je weet al een tijdje dat je hoogsensitief bent. Je hebt je verdiept in je valkuilen en talenten als hoogsensitief persoon. Wellicht je werk en leven hier al op ingericht. En tóch knaagt er iets. Is dit het nou? Ligt jouw focus voor de rest van je leven in het ‘managen’ van jouw hoogsensitiviteit?

Absoluut niet.

Maar daarvoor heb jij wel een ander perspectief nodig. Niet die van jouw innerlijke micro-manager, maar van je visionair.

De ultieme manier om dit perspectief op jouw werk en leven aan te nemen is door jouw natuurlijk spirituele begaafdheid vol te omarmen. Misschien heb je hier tot nu toe weerstand tegen gevoeld, want hoogsensitiviteit komt al zo zweverig over. Maar innerlijk voel je dit verlangen naar wat er nog meer tussen Hemel en Aarde is al veel langer.

Doe het nou maar. Waag die sprong om jezelf aan de wereld te tonen. En je zult ontdekken dat in contact staan met jouw intuïtie en het gebruiken van jouw heldere gaven het betekenisvolle fundament biedt aan jouw hoogsensitiviteit, dat je tot nu toe altijd gemist hebt. En en passant overstijg je jouw eigen beperkende denkbeelden van emotionele intensiteit, overprikkeling en beperkte energie die HSP zouden hebben.

In dit traject gaan we jouw bestaan als HSP vooral avontuurlijk en vreugdevol aanvliegen. In samenwerking met mij en het Univsersum leren we de zin van jouw hoogsensitiviteit op aarde door jouw zielsmissie te ontsluiten.

Doordat je jouw hoogsensitivititeit niet meer ‘vast zet’ door haar te willen beheersen komt er een onvermoede kracht in je vrij. Je leert te ontvangen door stevig te staan en jouw spirituele gaven zo concreet in te zetten voor het Grotere Goed.

De wereld wacht op jou. Zeg jij ‘ja’?

Check dan de elementen van mijn aanbod hieronder.

Enjoy life!

– Jowelles

 • New Module Without Title

  Human Design HSP reading

  Vanuit jouw neiging als HSP om uit de verbinding te gaan met jezelf duiken we in jouw Human Design. Welke uitdagingen heb jij in jouw Design die jou triggeren om van jouw eigenheid af te wijken? Welke krachten heb jij die je helpen om vanuit je ware zelf te handelen? Wat heeft jouw Human Design te zeggen over de rol die jou als een oude jas past? Je ontvangt zowel diepgaande inzichten die jouw hoogsensitiviteit ontstijgen, alsmede praktische handvatten om iedere dag in lijn met jouw kern te leven. Gaandeweg deze reading, en ook in de weken erna, leer jij jouw focus te verschuiven van jouw hoogsensitiviteit naar jou als persoon. Daar waar we merken dat er een blokkade zit op het voluit leven van jouw Design, lossen we die met een healing direct op. Sneller dan snel leer jij jouw Design belichamen en zo het pad van jouw Zielsmissie te bewandelen.

 • New Module Without Title

  Spirituele ontwikkeling

  Jouw overtuigingen dat je als HSP snel overprikkeld bent, een beperkte energievoorraad hebt of emotioneel intens kunnen de deur uit. Je gaat ervaren hoe sterk en solide jij bent als je volledig in je eigen energie en op je allerhoogste frequentie leeft. En hoe jij vanuit deze vibratie dat wat jou verlangt veel makkelijker naar je toe trekt. Synchroniciteit ten top! Ik leer jou hoe jij jezelf hierin optimaal ondersteunt. Je krijgt oefeningen, tools en inzichten die jouw frequentie, zelfhelend vermogen en co-creatorschap boosten. Deze zijn ook naderhand beschikbaar in mijn online omgeving. Je leert vanuit jouw groei en welzijn te geven, zónder dat je jezelf verliest. Dit is wat de multiplier van het Universum ons schenkt. Tijd om dit cadeau open te maken! In 4 uur 1-op-1 begeleiding per maand pakken we jouw geschenken één voor één uit – hierbij ondersteund door de channeling boodschappen die ik voor je mag ontvangen. Door jouw leven vanuit de hoogste staat van Liefde voor jouw proces te bekijken, ontdek je het goud dat in al jouw levenservaringen verscholen ligt. Je zult verstelt staan van jouw innerlijke transformatie!

 • New Module Without Title

  Healings

  Je ontvangt van mij de healings die nodig zijn op de thema’s die jou belemmeren om jouw zielsmissie te leven. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat ik jouw hooggevoeligheid – dat waarin jouw hoogsensitiviteit in de overdrive gaat en jou tot last is – terugdring tot de prachtige kern van jouw sensitief zijn. Maar daarnaast leer ik jou óók hoe je zelf via energie jouw eigen welzijn maximaal ondersteunt. Hoe jij jouw hoogsensiviteit ervaart is immers een spiegel van jouw innerlijke aannamens over jezelf; dan kun jij maar beter op je best zijn! Je ontvangt bovendien van mij een workshop biotensor waarmee je zelf gericht mentaal en fysiek ondersteuning kunt geven.  Jouw welzijn neemt op alle vlakken een vlucht! Aanvullend ontvang je energetische tools om zelfheling toe te passen. Vermoeidheid? Emotionele intensiteit? Hoofdpijn? Besluiteloosheid? Cold feet? Jij draait nergens je hand meer voor om!