Over mij

Ik ben Joëlle. Ja, met een trema op de ë. Uit te spreken als “Jowelle”. Leven met een naam die je niet schrijft zoals je haar uitspreekt… Een tikkeltje rebels. Dát past bij mij.

Als kind hield ik van fantaseren. Van diep nadenken. De vrijheid om iets op mijn manier te doen. Te creëren. Het liefst allemaal tegelijk. Maar gedurende mijn groei richting volwassenheid raakte dat deel van mij steeds meer in de verdrukking. Ik conformeerde me aan de verwachtingen van mijn omgeving. Ik had een prachtige relatie, woonde in een heerlijke omgeving en had een goedbetaalde baan waarin ik alle waardering ontving. Van buiten voldeed ik aan alle eisen; van binnen raakte ik steeds verder verwijderd van mijn essentie. Ik voelde me een gevangene in mijn ‘anders zijn’

De omslag kwam door – jawel – een coachingstraject. Stapje voor stapje leerde ik mijzelf uit mijn keurslijf te bevrijden. Te ervaren wat er eigenlijk allemaal mogelijk is als ik mijn beperkende gedachten over wat hoort loslaat. Van Joëlle naar Jowelles. Door dat inzicht te omarmen keerde de bezieling in mijn leven terug.

Ik kon weer gaan doen waar ik zelf vleugels van kreeg. Waarbij mijn hoogsensitiviteit niet langer mijn struikelblok was, maar er simpelweg kon zijn. Zodat ik simpelweg kon zijn.

Nu is het tijd om dit geschenk door te geven aan jou.

Jowelles
  • Ik ontspan van

    muziek maken

  • Ik vind balans in

    Innerlijke wijsheid

  • Ik krijg energie door

    Boswandelingen

Wat ik doe

“Wat doe jij precies?” Het is zo´n vraag waar intelligente, sensitieve mensen behoorlijk van kunnen gaan stamelen. “Eh…”

Als je brein zo creatief, associatief en out-of-the-box denkt. Als jij je hele lijf erbij betrekt. Van perspectieven wisselt. Als je manier van denken situationeel en op maat gesneden is. Als je alles met alles verbindt en dan op een logica uitkomt waarvan het proces soms onnavolgbaar lijkt, maar de uitkomst ‘spot-on’….

Hóe kun je dan in klare taal uitleggen wat je precies doet?!?

Dat kan ik niet in kant en klare marketingzinnen vatten – net zo min als jij dat over jezelf kunt.

Dat is dus ook nooit wat je van me krijgt. Kant en klaar.

Wat je wél krijgt?

Mij. Joëlle. En ik help jou als intelligent, sensitief persoon om jouw ‘zijn’ om te zetten in betekenisvol werk en leven. Ik gebruik hiervoor een mix van NLP, opstellingen, creabea activiteiten, wandelcoaching en mijn eigen gevoeligheid, innerlijk weten en creatief denken. En alles wat op mijn pad komt waarvan ik voel dat het een laag toevoegt, zoals recentelijk Human Design.

Altijd weer brengt het verwondering en ontspanning. Geen idee hoe het gebeurt. Alleen dát het gebeurt.

Durf jij het avontuur met me aan?