Over mij

Ik ben Joëlle. Ja, met een trema op de ë. Uit te spreken als “Jowelle”. Leven met een naam die je niet schrijft zoals je haar uitspreekt… Een tikkeltje rebels. Dát past bij mij.

Als kind hield ik van fantaseren. Van diep nadenken. De vrijheid om iets op mijn manier te doen. Te creëren. Het liefst allemaal tegelijk. Maar gedurende mijn groei richting volwassenheid raakte dat deel van mij in de verdrukking. Ik conformeerde me aan de norm. Ik had een fijne relatie, woonde in een heerlijke omgeving en had een goedbetaalde baan waarin ik alle waardering ontving. Van buiten voldeed ik aan alle eisen; van binnen was ik mijlenver verwijderd van mijn essentie. Ik voelde me een gevangene in mijn ‘anders zijn’

De omslag kwam door – jawel – een coachingstraject. Stapje voor stapje leerde ik mijzelf uit mijn keurslijf te bevrijden. Te ervaren wat er eigenlijk allemaal mogelijk is als ik mijn beperkende gedachten over wat hoort loslaat. Van Joëlle naar Jowelles. Door dat inzicht te omarmen keerde de bezieling in mijn leven terug.

Ik kon weer kiezen voor waar ik zelf vleugels van kreeg. Het opende de weg om iedere dag een stukje meer verliefd te worden op mijn eigenheid. Mijn hoogbegaafdheid, spiritualiteit en Human Design ontdekken brengen dat in deze fase in mijn leven in een stroomversnelling.

Nu is het tijd om dit geschenk door te geven aan jou. Zodat ook jij jouw innerlijk licht kunt ontsteken en alleen zó al de wereld een stukje mooier maakt.

Jowelles
  • Ik ontspan van

    muziek maken

  • Ik vind balans in

    Innerlijke wijsheid

  • Ik krijg energie door

    Boswandelingen

Wat ik doe

“Wat doe jij precies?” Het is zo´n vraag waar intelligente, sensitieve mensen behoorlijk van kunnen gaan stamelen. “Eh…”

Als je brein zo creatief, associatief en out-of-the-box denkt. Als jij je hele lijf erbij betrekt. Van perspectieven wisselt. Als je manier van denken situationeel en op maat gesneden is. Als je alles met alles verbindt en dan op een logica uitkomt waarvan het proces soms onnavolgbaar lijkt, maar de uitkomst ‘spot-on’….

Hóe kun je dan in klare taal uitleggen wat je precies doet?!?

Dat kan ik niet in kant en klare marketingzinnen vatten. Dat is dus ook nooit wat je van me krijgt. Kant en klaar.

Wat je wél krijgt?

Mij. Joëlle. En ik help jou als intelligent, sensitief persoon om jouw innerlijk ‘zijn’ om te zetten naar betekenisvol werk en leven. Ik gebruik hiervoor een mix van creatieve werkvormen, NLP, opstellingen en wandelcoaching verrijkt met de spirituele laag van Human Design en Tarot. 

Hierin ben ik zowel sparringspartner, raadgever, wijsgeer, practicus en al het andere wat nodig is om jou zelf je leven te laten leiden zoals dat bij jou past.

Altijd weer brengt het verwondering en ontspanning. Geen idee hoe het gebeurt. Alleen dát het gebeurt.