Over mij

Ik ben Joëlle. Ja, met een trema op de ë. Uit te spreken als “Jowelle”. Leven met een naam die je niet schrijft zoals je haar uitspreekt… Een tikkeltje rebels. Dát past bij mij.

Als kind hield ik van fantaseren. Van diep nadenken. De vrijheid om iets op mijn manier te doen. Te creëren. Het liefst allemaal tegelijk. Maar gedurende mijn groei richting volwassenheid raakte dat deel van mij in de verdrukking. Ik conformeerde me aan de norm. Ik had een fijne relatie, woonde in een heerlijke omgeving en had een goedbetaalde baan waarin ik alle waardering ontving. Van buiten voldeed ik aan alle eisen; van binnen was ik mijlenver verwijderd van mijn essentie. Ik voelde me een gevangene in mijn ‘anders zijn’

De omslag kwam door – jawel – een coachingstraject. Stapje voor stapje leerde ik mijzelf uit mijn keurslijf te bevrijden. Te ervaren wat er eigenlijk allemaal mogelijk is als ik mijn beperkende gedachten over wat hoort loslaat. Van Joëlle naar Jowelles. Door dat inzicht te omarmen keerde de bezieling in mijn leven terug.

Ik kon weer kiezen voor waar ik zelf vleugels van kreeg. Het opende de weg om iedere dag een stukje meer verliefd te worden op mijn eigenheid. Het leven van mijn Human Design, het inzetten van mijn hoogbegaafdheid en uitbouwen van mijn spirituele gaven brengen dat in deze fase in mijn leven in een stroomversnelling.

Nu is het tijd om dit geschenk door te geven aan jou. Zodat ook jij jouw innerlijk licht kunt ontsteken en alleen zó al de wereld een stukje mooier maakt.

Jowelles
  • Ik ontspan van

    muziek maken

  • Ik vind balans in

    Innerlijke wijsheid

  • Ik krijg energie door

    Boswandelingen

Hoe ik werk

Het is in mijn manier van werken hoe ik jou wil voorleven wat leven vanuit vertrouwen en overgave voor je doet.

Als coach werk ik daarom bovenal intuïtief en integraal. Ik ben er in eerste instantie voor je door optimaal aanwezig te zijn. Om jouw onderstroom, die vaak zoveel meer zegt dan wat er wordt besproken, op te pikken. Hierbij gebruik ik mijn spirituele intelligentie om dat wat gezien mag worden naar boven te halen.

Vaak is ‘zijn’ , het stellen van prikkelende vragen en het lijfelijk laten ervaren van diepgaande inzichten al meer dan genoeg. Jij bent immers als geen ander in staat om dat wat in jou in gang is gezet in jou te laten doorwerken.

Ik bundel hierbij mijn kennis & kunde en verweef het tot wat het moment van me vraagt. Ik benut hierbij mijn creatieve, associatieve brein evenals mijn sensitieve lichaamssignalen.

Het proces is niet altijd logisch, maar wel altijd volledig afgestemd op wat jij op dat moment het meeste nodig hebt om jouw transformatie in een stroomversnelling te brengen. Dat is wat er als vanzelf gebeurt als we ons verbinden met de diepere wijsheid van het leven.

Altijd weer brengt het verwondering en ontspanning.

Geen idee hoe het gebeurt. Alleen dát het gebeurt.

En dat jij de wereld voor altijd met andere ogen beschouwt.