Maak gebruik van mijn expertise en de liefde van het Universum om jouw vraagstuk in beweging te brengen

Omarm wie je bent, laat los wat je niet meer dient en beland weer in de flow van co-creatie.

Samen gaan we op zoek naar jouw puurste vorm. De jij die helemaal voelt waar jouw vuur van aan gaat. Die de moed heeft om beslissingen te nemen. En de energie om daarnaar te handelen.

Voel je dat je hiermee aan de slag wil?

Check dan de elementen van mijn aanbod hieronder!

Enjoy life,

-Jowelles

 • Inhoud consults

  Boodschap van het Universum

  In deze vorm stem ik me geheel af op jouw onderbewuste en Lichtteam om antwoord te krijgen op de vragen die er in je leven. Al gelang wat ik voor je mag doen gebruik ik mijn channeling gaven, automatisch schrijven, de tarot, orakel, biotensor, Human Design of een mix van dit alles. In muziek, woorden en beelden neem ik je mee op een zinnenprikkelende reis door jouw Zielslandschap. Het is een op maat gesneden boodschap vanuit de hoogste frequentie van liefde voor jouw proces die innerlijk in beweging zet wat op het niveau van een regulier gesprek niet lukt. Het resoneert, omdat het er enkel en alleen voor jou is. Vanuit deze unieke resonantie ontvang je van mij een healing op jouw boodschap om jouw vraagstuk in beweging te zetten.

 • Inhoud consults

  Healing op jouw blokkades

  Je wil zó graag, maar iets houd je tegen. Waarom zet je die stap maar niet? Misschien omdat je je vaak vermoeid voelt of hoofdpijn hebt. Of je vind het lastig om zichtbaar te zijn, om gezonde grenzen te stellen of knopen door te hakken. Of het nou fysiek of mentaal is, wij gaan opruimen wat jou blokkeert om te groeien of te genezen. Vaak ben je in één enkele sessie al van jouw probleem af. Soms ligt de oorzaak dieper en is een vervolgsessie nodig. Hierbij gebruik ik de NEI methode om dat wat je ooit emotioneel hebt vastgezet – en nu via fysieke en mentale issues zijn uitweg zoekt – alsnog vrij te maken en op te ruimen. Daarvoor hoef je de oorzaak niet eens te weten. Deze healing gebeurt op een effectieve, maar milde wijze – zónder de hele ervaring weer te hoeven doorleven. Met behulp van de biotensor. Life-changing! Meer weten? Vraag er vooral naar bij me.

 • Inhoud consults

  Betrek jouw Human Design

  We zetten jouw vraagstuk in een heel nieuw perspectief door het te benaderen vanuit jouw originele blauwdruk, jouw Human Design. Door het ontrafelen van jouw ware zelf, en jouw neiging om hiervan af te wijken, ga je door de bomen het bos weer zien. Je ziet hoe je beïnvloedt wordt door jouw gezin van herkomst, collega’s of collectieve energie om keuzes te maken die niet kloppend voor jou zijn. En aangezien jouw hele leven wordt vormgegeven door de keuzes die jij maakt, is het maar beter dat jij je hier bewust van bent. Daar waar een blokkade jou remt om op jouw vraagstuk je Design te leven, lossen we deze via een healing direct op.