Ontsluit jouw spirituele begaafdheid en bouw een liefdevol fundament voor het hele gezin

Het combineren van werk, gezin, hobby’s en een sociaal leven vraagt de nodige jongleerkunsten van je. Jouw focus ligt erop om al die ballen in de lucht te houden. Je bent trots op hoe je dat allemaal lukt en tegelijkertijd knaagt er ook iets. Is dit het nou? Of zit er méér in het vat voor ons gezin dan het leggen van al die logistieke puzzels?

Nee, dit is het niet. En ja, er is zoveel méér voor jullie!

Voorbij de dagelijkse bezigheden is er een magisch mooie wereld van ongekende liefde die een zinvol fundament legt onder werkelijk álles wat jullie doen. En de sleutel daartoe heb je zelf in handen.

Dat ben jij.

Jij die je wil verdiepen in de energetische mogelijkheden om vanuit bewuste intentie het levensgeluk van jou en je gezin te boosten en zo dromen realiteit maakt. Jij die jou intuïtie wil aanboren om te doen wat kloppend is voor jullie als gezin en zo de flow terugbrengt – wars van alle conventies. Jij die healings wil leren geven om voor ieder gezinslid de weg vrij te maken voor weldadig welzijn en volledige zelfontplooiing.

Dat, en nog veel meer, is mogelijk voor jou en jullie allemaal. Het enige wat je hoeft te bezitten is een open geest en de bereidheid om tegelijk leerling én leraar te zijn.

Voel je iets in jezelf oplichten bij het lezen van deze woorden? Check dan hieronder de elementen van mijn aanbod!

Enjoy life,

-Jowelles

 • Inhoud traject ouders

  Human Design gezinsreading

  Leer jullie blauwdruk en onderlinge dynamiek hierin kennen met een Human Design reading voor jou en jullie gezin. Samen gaan we terug naar de basis. Van ieder van jullie nemen we jullie oorspronkelijk ontwerp onder de loep. Wie behoren jullie in essentie zelf te zijn? En hoe worden jullie beïnvloed om van deze ‘ware zelf’ af te wijken? Welke rol spelen de andere gezinsleden hierin? Wat is hierin helpend? Met een prachtig inzicht in de onderstroom van jouw gezinsdynamiek en praktische tips om hier direct verandering in te brengen!

 • Inhoud traject ouders

  Spirituele ontwikkeling

  Iedere maand ontvang je 2 uur 1 op 1 begeleiding waarin we samen werken aan het ontsluiten van jouw spirituele begaafdheid. Dat doen we op een heel praktisch level, door jouw (gezins)leven onder de loep te nemen. Daarnaast nemen we een deep dive waarin je channeling boodschappen en healings ontvangt om steeds meer jouw puurste versie te worden. Een versie waardoor jij al het andere makkelijker kunt dragen. Je krijgt praktische tools om energiewerk te doen voor jou en je gezin waarmee je de angels haalt uit gezinsstrubbelingen en jullie welzijn ondersteunt. Je leert je af te stemmen op jouw intuïtie en jullie spirituele helpers om de boodschappen te ontvangen voor wat voor jullie kloppend is als gezin. Je werkt aan het verhogen van je frequentie waardoor de helende kracht en stimulerende drijfveer van de liefde weer een prominente plek krijgt in jullie bestaan. En je ervaart hoe jij vanuit deze toegenomen vibratie dat wat jou verlangt naar je toe trekt. Daarmee zullen jullie veel makkelijker datgene aantrekken wat jullie als gezin helpt om te groeien: persoonlijk, op school of in je werk.

 • Inhoud traject ouders

  Healings

  Je ontvangt van mij de healings die nodig zijn om jouw ‘werk’ voor jou en je gezin optimaal te doen. Maar daarnaast leer ik jou óók hoe je zelf via energie het welzijn van jou en je gezin drastisch verbetert. Je ontvangt van mij een een workshop biotensor waarmee je zelf gericht ondersteuning kunt geven. Dit doen we live 1 op 1 of met de groep (afhankelijk van aantal deelnemers). Aanvullend ontvang je energetische tools om zelfheling toe te passen voor het hele gezin. Slaapproblemen? Hooikoorts? Hoofdpijn? Besluiteloosheid? Neerslachtigheid? Jij draait nergens je hand meer voor om!