Jouw droombaan ontvangen

Jouw droombaan ontvangen

Jouw droombaan staat al lang voor je klaar. Het is niet zozeer een kwestie van of jij ernaar op zoek gaat, maar meer of jij ´m kunt ontvangen. Je hoeft alleen maar jouw radio op de juiste frequentie af te stemmen. Als jouw frequentie echter op standje ‘dat gaat nooit lukken’, ‘daar ben ik niet goed genoeg voor’, ‘kunnen we dat wel betalen’ of ‘wat zou mijn partner er wel niet van vinden’ staat, tsja… dan krijg je wat je wenst. Namelijk een baan die bij die overtuigingen past.

Dat merk je. Je voelt dat je vast zit in een carrière die je niet wenst, maar je weet niet hoe je eruit moet breken.

Wat ook volledig logisch is door de vicieuze cirkel waarin je je begeeft.
Het eerste wat ik daarom doe met mijn klanten is ze richting een hogere frequentie tillen. Door het innemen van het perspectief van een verruimd bewustzijn, door energetisch werk, healings…

Dat doe ik niet alleen. Hele lichtteams staan er om ons heen. Gidsen, (aarts)engelen, overleden dierbaren, zielsfamilieleden en meer… In het begin benadruk ik dat niet teveel. Het wereldbeeld van mijn klanten gaat al zo op de schop. Maar op een gegeven moment gaan we deze hulp beiden actief betrekken. Dat leidt tot inzichten en groeispurts die voorheen gewoonweg niet binnen hun frequentiebereik lagen.

Een klant verwoordde mijn traject niet voor niets als ‘de steilste leercurve die hij ooit in zijn leven had meegemaakt.’

Mijn doel in mijn traject is niet zozeer dat je alles in je werk bereikt hebt wat je wil. Mijn doel in mijn traject is dat je alles in huis hebt om datgene aan te trekken wat je wil, inclusief die droombaan. Het is een katalysator voor heel veel goeds. Voor het terugbrengen van die vonk om nu eens echt te willen ontvangen wat je bij je geboorte al geschonken is: een prachtig, diep vervullend leven hier op aarde.

Vanuit daar kan de rest snel gaan.

Zo heb ik zelf binnen een jaar mijn droombaan gecreëerd, waarvan ik niet eens wist dat ik ‘m wilde.

Had me dat dus vooral een jaar geleden niet gevraagd. Andere frequentie, weet je nog wel? 😉

Leave a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *