Ontsluit jouw spirituele begaafdheid en til jouw business naar magische hoogte

Je bent ondernemer of je zou een onderneming willen starten. Maar je merkt dat je heen en weer geslingerd wordt door alle mogelijkheden. Wat is nu eigenlijk écht van jou?

Zelfs als je al een succesvolle business hebt staan, heb je er moeite mee om hier helemaal van te genieten. Er is altijd weer een nieuwe horizon, altijd weer van alles te doen.

Het is die avonturier in jou die je belemmert om datgene te doen waar jouw vuur écht van aan gaat. Je bent bezig met wat er moet gebeuren, in plaats van te ‘zijn’.

Wat als jouw meest succesvolle actie zou zijn om achterover te leunen?

Daarmee geef je het Universum de kans om je te helpen. Door inspiratie die door je heen stroomt, latente gaven die zich openen, de gelijkgestemde mensen die zich aandienen en de kansen die op je pad komen. En door jou de healings te geven die je nodig hebt om op je pad te blijven. Want mag het alsjeblieft wél een beetje makkelijk gaan?

En terwijl jij vanuit die bron jouw acties uitvoert vloeien jouw zielsmissie en business samen tot het Hogere Plan dat altijd al voor je klaar lag.

Voel je het innerlijk borrelen bij het mogen ontplooien van deze onontgonnen spirituele oorsprong van jou?

Check dan de elementen in mijn aanbod hieronder!

Enjoy life,

-Jowelles

 • Inhoud traject ondernemers

  Human Design individuele en business reading

  Leer jouw free spirit kennen – wie je bent zónder de invloed van je omgeving. Jouw ware zelf. Ervaar hoe jij iedere dag wordt verleid om van jouw essentie af te wijken. Ontdek wat dit zegt over jouw uitdagingen in je ondernemerschap én hoe jij jouw business meer in flow vormgeeft. Deze readings bouwen we uit door de thematiek in jouw Design te verweven met wat jij via jouw business op aarde te brengen hebt en hoe je dat met behoud van energie doet. Reken op life-changing inzichten én praktische toepassingen voor alledag. Want Human Design is geen trucje, het is een levend experiment die we er gaandeweg het traject nog geregeld bij zullen pakken. Zo veranker jij jouw Design in jezelf en in jouw business.

 • Inhoud traject ondernemers

  Spirituele business ontwikkeling

  Je kunt allerlei briljante ideeën en plannen hebben, maar hoe weet je of je het juiste doet? Voorbij de laag van je Design gaan we aan de slag met jouw spirituele oorsprong. Middels jouw learnings en mijn channeling boodschappen en healings maak je jezelf steeds leger en jezelf meer ontvankelijk, zodat de magische kracht van de bronenergie vrijelijk door je heen gaat stromen. Je leert hoe je die energie aanwendt voor en in je bedrijf om in alle opzichten te groeien. Hoe jij vanuit deze toegenomen vibratie dat wat jou verlangt veel makkelijker naar je toe trekt. Synchroniciteit ten top! Je verkent de sweet spot van overgave en geïnspireerde actie zodat jij jouw rol als mede-schepper optimaal belichaamt. Doordat jouw frequentie hierdoor razendsnel stijgt, belichaam jij jouw Human Design in no time. Reken op Quantum Leaps!

 • Inhoud traject ondernemers

  Healings

  Je ontvangt van mij de healings die nodig zijn om jouw business optimaal neer te zetten. Maar daarnaast leer ik jou óók hoe je zelf via energie jouw eigen welzijn maximaal ondersteunt. Je onderneming is immers een spiegel van jouw binnenwereld; dan kun jij maar beter op je best zijn! Je ontvangt van mij een een workshop biotensor waarmee je zelf gericht mentaal en fysiek ondersteuning kunt geven. Dit doen we live 1 op 1 op locatie. Aanvullend ontvang je energetische tools om zelfheling toe te passen. Slaapproblemen? Hooikoorts? Hoofdpijn? Besluiteloosheid? Cold feet? Jij draait nergens je hand meer voor om!

 • Inhoud traject ondernemers

  Persoonlijke begeleiding

  Practice what you preach. Voor mij bestaat dit business traject uit co-creatie. Met elkaar én het Universum. Per maand ontvang je daarom 5 uur aan persoonlijke begeleiding. Het kan bestaan uit channeling boodschappen, een energetisch (healing) consult of een ‘reguliere’ sessie. Loop je ergens tegenaan? Wil je een succes delen? Moet ik ergens in meekijken? Ik bied doorlopende WhatsApp ondersteuning zodat we hier samen op door kunnen pakken en jij verder kunt. Je doet dit niet alleen!