Coaching

Voor een bruisend en betekenisvol bestaan

Verlang jij naar vrijheid en zingeving in jouw werk en leven? Waarin ruimte is voor échte impact, verdieping, verbinding – en al die andere zaken die je koestert, maar nog méér tot bloei mogen komen? Dan is dit het moment voor je om je focus op de buitenwereld te verleggen naar je binnenwereld. Op een manier die jouw zelfopgelegde identiteit ontstijgt en ware vrijheid en vervulling brengt.

In help je met zoveel liefde om je te openen voor de praktische spirituele mogelijkheden die er zijn om zowel te navigeren op de golven van het leven als om jouw eigen cirkel van invloed hierop te creëren.

Door jouw vuur aan te wakkeren en bewuste intenties te zetten, vul je jouw werk en leven met wat er voor jou toe doet. Tegelijkertijd leer je ook te vertrouwen op de timing en het ‘aanbod’ van het leven zelf. Hier speel je in het moment vanuit zuiverheid en bezieling op in.

Je gaat met deze getijden spelen. Ik reik aan, maar schrijf niets voor; je mixt & matcht wat voor JOU werkt. Krijgt hier lol in. Voelt hoe je zelf een shift maakt naar meer werk- en levensplezier. En dat je steeds meer vanzelf al aanvoelt.

Gaandeweg reflecteert jouw werk en leven steeds meer waartoe je op aarde bent. Je vrienden merken het ook. Je partner en kinderen shiften mee. Het wordt er zoveel gezelliger en ontspannen op.

Door het versterken van jouw verbinding met jezelf heb je ook de beweging naar meer Licht & Liefde gemaakt. Opgeruimd wat je niet meer dient.

Wat een ruimte creëert dit! Eindelijk weet je hoe het voelt om vrij te ademen.

De vastbeslotenheid om die ruimte te verkennen en jouw spirituele oorsprong te blijven claimen, waarin al jouw talenten en interesses vanzelfsprekend dienend aanwezig zijn. Dát is het enige wat nodig is om samen dit heerlijke, bruisende bestaan te creëren.

Het is de bron van jouw bevrijding en opent voor altijd de weg om jouw unieke bijdrage in de wereld te zetten.

Alleen jij kunt immers jouw zielsmissie leven!

Alle liefs,

Jowelles

Wat brengt mijn begeleiding jou?

Dit is waar je naartoe gaat werken

 • Opluchting

  Je geeft jezelf toestemming om niet meer te hoeven zijn wat je niet dient, zodat je kunt zijn waartoe je bestemd bent

 • Zelfbekrachtiging

  Weten wat jouw groei de wereld waard is en vanuit daar bouwen aan een liefdevol fundament van geïnspireerde zelfzorg

 • Gronding

  In plaats van dat je afhankelijk bent van anderen, verbind je ze met je. Vanuit jouw unieke kern en jouw rechtmatige plek.

 • Overvloed

  Je leert hoe jouw heldere kanalen werken en hoe ze privé of in je werk kunt inzetten. Never a boring moment!

 • Lichtheid

  Je laat zwaarte los om de liefdevolle betekenis van jouw proces te kunnen omarmen

 • Overvloed

  Doordat je jouw frequentie verhoogt en ontvankelijkheid beoefent, sta je innerlijke en uiterlijke overvloed toe om naar je toe te stromen

Hoe ziet mijn coaching eruit?

In mijn coaching lever ik inhoudelijk altijd maatwerk. Hier keren wel altijd een aantal vaste elementen in terug:

 • Maatwerk. Ik benut mijn intuïtieve gaven om mijn begeleiding volledig op jou af te stemmen.
 • Flexibiliteit. Sessies plannen doen we samen.
 • Persoonlijke aandacht. Ik geef je de aandacht die je nodig hebt, zoals een ware gastvrouw betaamt,
 • Voortgang. Tussen de sessies door lever ik on-the-job support via Whatsapp zodat jij jouw groei vast kunt houden en doorzetten.
 • Energetisch support. Als blijkt dat dit voor jouw proces belangrijk is, ondersteun ik je met energiewerk. Ik zet je in je eigen energie, boost een verandering die je wilt doorvoeren, geef ingevingen door etc.
 • In het traject voeg ik bewust een spirituele laag toe. Dit is de laag waarin je volledig gespiegeld wordt in jouw fijnbesnaarde diepgang. Er zit geen limiet aan hoe (vaak) we hier gebruik van maken. We doen wat op dat moment passend is.
  • Je wordt door mij begeleid in het zélf doen van energiewerk en het bewust contact maken met jouw intuïtie en Lichtteam Je leert daarmee hoe je zowel ontvanger als mede-schepper bent van je eigen realiteit.
  • We gebruiken jouw Human Design om je op maat gesneden inzichten te geven hoe jij trouw blijft aan jouw unieke blauwdruk van eigenschappen en talenten. Hiermee bewandel je het pad van de minste weerstand wat jouw groei in een stroomversnelling brengt.
  • Om toegang te krijgen tot de antwoorden in jouw onderbewustzijn, maak ik gebruik van tarotleggingen en orakelkaarten. Daar waar jij jezelf vastdenkt, brengt een legging altijd weer beweging.
  • Soms staan alle seinen voor verandering op ‘groen’. maar lijkt er toch iets te blokkeren. In dat geval maak ik gebruik van de Biotensor om jouw transformatie weer razendsnel in een stroomversnelling te brengen

  Zin in?

  Neem contact met me op om te bepalen welke vorm van begeleiding nu helpend voor je is